About us
Pro-Movec er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere el-cykler, og som gennem sit kontinuerlige arbejde inden for området har udviklet sig til en virksomhed med internationale aktiviteter.

Om os

Et af vores kerneområder er udviklingsafdelingen, der kontinuerligt arbejder med at optimere nuværende løsninger samt finde nye veje til at forbedre og videreudvikle den moderne el-cykel til et attraktivt alternativ til bil, knallert, andre cykler m.v.Pro-Movecs service set-up sikrer, at vi altid står klar med back-up til vores veludbyggede net af autoriserede forhandlere, således at de råder over den fornødne viden til at servicere vores produkter.Da det skandinaviske klima stiller store krav til el-cyklens robusthed og driftssikkerhed, udfører vores testafdeling løbende test på bl.a. komponenterne i det elektriske system. Dette er med til at sikre vores produkters høje kvalitetsniveau.

Virksomhedsprofil

Vision

Pro-Movecs mission er at være en kompetent og kvalificeret leverandør af el-cykler, som dækker behovet for effektiv og miljøvenlig transport i hverdagen og i fritiden.Vi ønsker at skabe produkter med gennemtænkte løsninger i et visuelt flot design og med høj funktionalitet, hvor højteknologiske kvalitetsmaterialer og den nyeste software er taget i anvendelse.Vi er ambitiøse i vores ønske om at give brugeren den ultimative køreoplevelse, hvor du oftest får lidt mere end forventet. Med vores vedvarende indsats inden for udvikling af el-cykeler har Pro-Movec en vision om altid at være på forkant med innovative produkter og løsninger. På den måde har vi altid et stærkt udgangspunkt for at klare de fremtidige udfordringer, hvad angår design, udvikling, produktion, distribution og after-sales service af komplette el-cykelløsninger.

Organisation

El-cykler

For enhver smag

Registrer dit batteri

Registrer dit batteri og få to års kapacitetsgaranti på det.

Registrer her.

pop-up-garanti-350x250

Loading...