About us
Design og konstruktion af Pro-Movecs el-cykler sker i en løbende proces, hvor cyklens farver og linjer i det visuelle udtryk forenes med de nyeste tendenser inden for elektronik, software og mekanisk konstruktion.

Udvikling

Der arbejdes med fokus på integration mellem de forskellige komponenter med henblik på at opnå den bedst mulige balance mellem flot design og brugervenlighed samtidig med, at produktkvaliteten er i top. Pro-Movec har sat ekstra fokus på integration af den mest moderne software, således at el-cyklen kan kommunikere med andre ”moderne medier”.På baggrund af udviklings- og konstruktionsarbejdet foregår al produktionen i tæt samarbejde med udvalgte leverandører, som har den fornødne erfaring og ekspertise til at føre vores ideer ud i livet.Via det kontinuerlige udviklingsarbejde ønsker Pro-Movec at vise sine visioner om fremtidens el-cykel samt være med til at sætte nye standarder for den moderne el-cykels udseende og funktion.

Test og kvalitetssikring

En af Pro-Movecs målsætninger er at kunne tilbyde vores kunder produkter med et højt kvalitetsniveau.Da det skandinaviske klima stiller store krav til el-cyklernes robusthed og driftsikkerhed, er det vigtigt, vi løbende kontrollerer, om produktkvaliteten lever op til de strenge krav. Det sker bl.a. ved, at vores testafdeling løbende udfører test på både komplette cykler og på enkeltkomponenter. Herved får vi et godt overblik over produktkvaliteten og kan nå at sætte ind i tide, hvis der skulle opstå produktionsfejl.Testafdelingen, som råder over en lang række af testudstyr, er også en vigtig brik i det løbende arbejde med at forbedre og videreudvikle vores cykler. Før vi tager nyudviklede komponenter i brug, gennemføres en lang række tests. Først når vi har opnået et tilfredsstillende resultat, er de nye komponenter klar til at blive taget i brug.

udvikling-miljøbilled

El-cykler

For enhver smag

Registrer dit batteri

Registrer dit batteri og få to års kapacitetsgaranti på det.

Registrer her.

pop-up-garanti-350x250

Loading...