Den forbundne forbruger er snart også forbunden med sin cykel: CONNECT + kommer nu til Nishiki og Raleigh

E-bike; webshop; Pro-Movec; Promovec
Nye muligheder i vores webshop
21. december 2017

TIL FORÅRET ANKOMMER DE FØRSTE ELCYKLER FRA PROMOVEC MED DET NYE CONNECT+ DISPLAY, OG DER ER STORE FORVENTNINGER TIL DET NYE DISPLAY HOS BÅDE H.F. CHRISTIANSEN OG PROMOVEC

Den moderne forbruger er en forbunden forbruger. Nutidens cyklister forventer – som når de sidder foran Ipad’en eller inspirerer deres smartwatch – realtime data og masser af det. Denne tendens har Promovec med det nye CONNECT+ display oversat til elcyklens univers. ”Med CONNECT+ er vi lykkes med at udnytte potentialet og den store computerkraft den moderne forbruger hele tiden har til rådighed i sin mobiltelefon og dermed i sin lomme”, udtaler direktør i Promovec, Jesper Lundqvist.

”Med denne datakraft har vi fået flere nye og meget interessante funktioner gjort tilgængelige for forbrugeren. Især den helt nye ’set distance’-funktion har vi fået fantastiske tilbagemeldinger på”, uddyber Jesper Lundqvist. Med denne funktion – som også kaldes ’take me home’ – kan elcyklisten indstille den distance vedkommende skal køre og cyklen vil automatisk fordele den tilgængelige batterikraft udover distancen. Med andre ord vil cyklisten via denne funktion altid have kraft tilgængelig på sin cykel under hele sin tur.

Men denne funktion er kun én blandt mange nye features, som taler direkte til den moderne forbruger. Og med det nye display er ambitionen også at få yderligere fat unge mennesker.  “Vi er sikre på, at især det yngre segment – som i disse år for alvor er ved at få øjnene op for elcyklens fordele – vil se potentialet i den nye generation af forbundne elcykler”, afslutter Jesper Lundqvist.

Også hos H.F. Christiansen er forventningerne til det nye display store. ”Vi forventer helt sikkert store ting fra de nye cykler med CONNECT+”, udtaler produktchef hos H.F. Christiansen, Michael Hansen. ”Den ’forbundne elcykel’ taler i høj grad ind i et behov hos forbrugerne for komplekse og nye funktioner. Endvidere har det nye display også fået os til at revurdere vores cykeldesign til at imødekomme det meget minimalistiske og strømlinede udtryk, som CONNECT+ i endnu højere grad end tidligere displays imødekommer”, tilføjer Michael Hansen. ”Vi forventer en fremragende modtagelse i markedet af CONNECT+, og forudser også at endnu flere unge mennesker vil tage elcyklen til sig på grund af de nye funktioner og designs, som følger med CONNECT+”, afslutter Michael Hansen.

CONNECT+ består dels af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbindes til cyklen via en app til iOS og Android-opererede enheder. De nye Nishiki og Raleigh-modeller lander i handlen i løbet af april.

Registrer dit batteri

Registrer dit batteri og få to års kapacitetsgaranti på det.

REGISTRER HER